Pravila privatnosti

Na službenoj stranici Marina Miletića, kojoj se može pristupiti s https://vjerujemourijeku.hr, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi vjerujemourijeku.hr te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Pravna osnova za prikupljanje i upotrebu osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem prikupljamo podatke:

  • Stranica Marina Miletića mora sklopiti ugovor s vama
  • Dali ste dopuštenje stranici Marina Miletića za to
  • Obrada vaših osobnih podataka u legitimnom je interesu stranice Marina Miletića
  • Stranica Marina Miletića se mora pridržavati zakona

Stranica Marina Miletića će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo udovoljili našim zakonskim obvezama, riješili sporove i proveli naše politike.
Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite biti informirani o tome koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

  • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o vama
  • Pravo ispravljanja
  • Pravo na prigovor
  • Pravo ograničenja
  • Pravo na prijenos podataka
  • Pravo na povlačenje pristanka

Datoteke dnevnika

Stranica Marina Miletića slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s uputama / izlazima i moguće broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web beacons

Kao i bilo koja druga web stranica, stranica Marina Miletića koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.
Za općenitije informacije o kolačićima, pročitajte našu politiku o kolačićima.

Pravila o privatnosti

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na stranici Marina Miletića, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da stranica Marina Miletića nema pristup ovim kolačićima koji se koriste od strane nezavisnih oglašivača ili ih ne kontrolira.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti stranica Marina Miletića ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim eravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

Samo internetska pravila o privatnosti

Naša Pravila o privatnosti stvorena na GDPRPrivacyPolicy.net primjenjuju se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice.